МАЛИШАНИ ИЗ ВРТИЋА МЛАДОСТ У ПОСЕТИ ШАБАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ

У среду, 20. октобра и у уторак 26. октобра 2021. малишани (узраста три и четири године) и предшколци (шест година) били су наши гости.
Деца из млађе узрасне групе придружила су се Хуманитарној акцији наше Школе донацијом чепова, које су прикупљали са укућанима и васпитачицама Јеленом Јоксимовић и Зорицом Јокановић.
Обе групе су присуствовале делу часа енглеског односно немачког језика, видели су учионице, кабинете, спортску салу, летњу учионицу, читаоницу, школски терен и двориште, а у библиотеци наше Школе предшколци су узели учешће у радионици Златна рибица, где су цртали своје највеће жеље и разговарали о њима. Андријана Јеремић и Гордана Стефановић су васпитачице групи предшколаца, које су децу и довеле у пратњи и колегинице приправника Јелене Гајичић.
Маријана Исаковић, директорка Шабачке гимназије, је малишанима говорила о бившим ђацима и професорима  који су веома познати код нас и у свету, али и о садашњим ђацима и догађајима на које смо поносни.
У сарадњи са колегиницама из Предшколске установе „Наше дете“ Јеленом Јоксимовић и  Андријаном Јеремић, Биљана Дробњак реализовала је обе посете и радионицу за предшколце.
Наши најмлађи и најсимпатичнији суграђани су позвани да нас поново посете заједно са васпитачицама.